EPOXIGYANTÁS BURKOLATOK LÉTREHOZÁSA

Az epoxigyantás padlózatokat különböző színben, árnyalatban és kivitelezésben lehet kérni, ezeket pedig a legtöbb esetben szakképzett belsőépítész dönti el.

rasini epoxice 1 1 1024x1024 - EPOXIGYANTÁS BURKOLATOK LÉTREHOZÁSA

Így, ezeket a típusú padlózatokat már nem csak a kereskedelmi vagy ipari szektorban használják, hanem már akár lakóházakban is, mivel eredetiséget ad a lakásnak, magas szintű higiéniát biztosít és kellemes esztétikai hatást ad. Ha Önt érdekli egy ilyen kivitelezés, akkor mi a legmagasabb minőségű epoxigyantás padlózat kivitelezését tudjunk biztosítani, mivel mindegyik munkát a legmodernebb gépekkel és berendezésekkel végezzük el.

Az epoxigyanta kétkomponensű anyag, mely különleges tulajdonságokkal bír. Kezdetben folyadék állaga van, majd a két összetevő kémiai reakciója után a folyadék megszilárdul.

Az ilyen típusú anyagok rendkívülien megfelelnek az építkezési területeken a következő számok ok miatt:

WhatsApp Image 2020 05 31 at 15.23.20 3 1024x900 - EPOXIGYANTÁS BURKOLATOK LÉTREHOZÁSA
  • Ellenáll a nedvességnek
  • Nagyon jól ellenáll a fokozott használatnak
  • csúszásmentes
  • ellenáll a vegyszerek hatásainak
  • nem foltozódik
  • tökéletes sűrűn használt felületeknek: kereskedelmi helységek (üzletek, show-room-ok, bevásárlóközpontok), irodák, étkezdék, hotelek; tömegközlekedési járműveken: autóbuszok, villamosok, metrók, vonatok, stb.; közterületeken (iskolák, intézmények, repülőterek, állomások, stb.)
  • Antibakteriális (betartja az élelmiszeriparban és az egészségügyi intézményekben megkövetelt higiéniai elvárásokat: gyárak, gyártócsarnokok, élelmiszer raktárak, orvosi rendelők, fogorvosi rendelők, laboratóriumok, várótermek, kórházak, műtőszobák)
  • Nagyon egyszerű karbantartani
  • Padlófűtéses rendszereken is lehet alkalmazni

További részleteket telefonon beszélünk meg.

Az előbb említett előnyöknek köszönhetően egyre több ügyfél kéri az epoxigyantás burkolatot padlózatként. Ezek tökéletesen megfelelnek a gyakran, nagyon gyakran vagy csak néha használt padlózatok befedésére vagy lefestésére. Az ilyen típusú padlózatok megfelelőek az élelmiszeriparban, a gyógyszeriparban, a különböző műhelyekben, raktárakban, orvosi laboratóriumokban, gyártási csarnokokban, fedett parkolókban és számos más területen. Az epoxigyantás burkolatot lehet még használni alapként a fém, fa, habarcs vagy más anyagokkal borított padlózatoknál.

Szakembereink nagyon sok tapasztalattal rendelkeznek az epoxigyantás burkolatrendszerek területén, így bizalommal fordulhat hozzánk és veheti igénybe szolgáltatásainkat. A kérésekre azonnal válaszolunk és az érdeklődőknek konzultációt biztosítunk. Várjuk jelentkezését!