Üdvözöljük a PARDVEST KFT honlapján !!

A Pardvest egy saját tőkével rendelkező vállalkozás, mely szolgáltatásait és termékeit annak érdekében nyújtja, hogy ipari padlózatokat, epoxigyantás felületeket és nyomott beton felületeket hozzon létre, illetve helyreállítsa a megrongálódott padlózatokat.

Kivitelezünk nyomott beton, ipari padlózatok és epoxigyantás burkolat rendszereket. A padlózatrendszerek kivitelezési folyamata során felhasznált anyagokat és technológiát híres gyártóktól kapjunk, mint például a SIKA ROMANIA, ennek köszönhetően pedig magas szintű szakmai hozzáértést és minőséget tudunk biztosítani.

Vállalkozásunk a legmodernebb gépekkel és felszerelésekkel rendelkezik, mégpedig: Laser Screed Somero S160, Barikell 90 és 120 dupla betonsimító – mechanikus és hidraulikus, 60-as betonsimító a felszín és szélek befejezésére, valamint ezen területen szakképesítéssel rendelkező munkásaink lehetővé teszik számunkra, hogy magas minőségű munkát végezzünk. Napi kapacitásunk padlózatok kiöntésére és befejezésére 2500 négyzetméter.

 

                                                 Állunk rendelkezésére a termékeink terjes körével, a szükséges konzultációt ingyenesen bocsátjuk a rendelkezésére!