IPARI PADLÓZATOK KIVITELEZÉSE

 Az ipari padlózatok a tulajdonságainak köszönhetően egy tökéletes alternatívái az olyan területeknek, melyet nagyon sűrűn használnak: ütésállóak, csökkenti a felület nedvszívóságát és tartós. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően ezeket a padlózatokat ipari csarnokokba, gyártási műhelyekbe, gyárakba, parkolókba, benzinkutaknál és piacoknál, stb. ajánlják.

WhatsApp Image 2020 05 31 at 15.23.30 4 1024x1024 - IPARI PADLÓZATOK KIVITELEZÉSE

Éppen ezért vállalatunk szakképzett és tapasztalt alkalmazottakkal rendelkezik nemcsak ami a technológia használatát illeti, hanem ami a megfelelő anyagok kiválasztását illeti, mindegyik munkára külön- külön. Az ipari padlózatokon végzett tevékenységek különbözőek, éppen ezért mindegyik munka személyre szabott annak függvényében, hogy mennyire közlekednek az adott területen, milyen nehezek a gépek, melyek ezeken a felületeken mozognak és milyen gyakran teszik azt. Ezek mellett még számos műszaki tényezőt is figyelembe veszünk.

     Vállalatunk különleges figyelmet szentel a padlózat alkalmasságára, mivel ez több tényezőn alapszik: megerősítés jellege, beton típusa, kopóréteg, hézagtömítés. Éppen ezért a legmodernebb technológiát használjuk és minden alkalommal megbizonyosodunk arról, hogy a padlózat megfelel az ügyfeleink elvárásainak.

WhatsApp Image 2020 05 31 at 15.23.28 2 1024x1024 - IPARI PADLÓZATOK KIVITELEZÉSE

Rendelkezésére tudunk bocsátani minden szükséges információt, ami az epoxigyantás vagy poliuretán mechanikai úton készített, vagy nyomott beton padlózatokhoz szükségesek és versenyképes áron biztosítjuk a legjobb szolgáltatásokat az ipari padlózat kivitelezésében.

     Teljes ajánlatért ne habozzon többet elmondani az Ön projektjéről.

Várjuk jelentkezését!