PARDOSELI INDUSTRIALE

      Pardoselile industriale sunt o alternativa perfecta pentru zonele care necesita rezistenta la trafic greu, datorita proprietatilor oferite:rezistenta la impact, reducerea absorbtivitatii suprafetei, durabilitate. Datorita acestor caracteristici, pardoselile sunt indicate pentru hale industriale, ateliere de productie, fabrici, uzine, parcari, statii de benzina, piete, etc.

WhatsApp Image 2020 05 31 at 15.23.30 4 1024x1024 - PARDOSELI INDUSTRIALE

De aceea, noi dispunem de personal calificat si foarte bine pregatit in ceea ce priveste tehnologiile folosite pentru punerea in opera a materialelor, cat si in ceea ce tine de alegerea produselor potrivite pentru fiecare tip de lucrare. Activitatile ce se desfasoara pe pardoselile industriale sunt variate, motiv pentru care fiecare proiect este personalizat in functie de cat de intens este traficul, cat de grele sunt utilajele si cat de des circula acestea, precum si multe alte aspecte de natura tehnica.

Compania noastra acorda o atentie deosebita gradului de functionalitate a pardoselii, dat fiind ca aceasta depinde de mai multi factori precum: tipul de armare, tipul de beton, stratul de uzura, sigilarea sau efectuarea de rosturi. Asadar, implementam cele mai noi tehnologii si ne asiguram ca pardoseala corespunde exigentelor clientilor nostri de fiecare data.

WhatsApp Image 2020 05 31 at 15.23.28 2 1024x1024 - PARDOSELI INDUSTRIALE

Noi va putem oferi toate informatiile de care aveti nevoie in legatura  cu pardoseli epoxidice sau poliuretanice, pardoseli finisate mecanic, beton amprentat si asiguram cele mai bune servicii de executie pardoseli industriale, la preturi competitive.

Pentru o oferta completa, nu ezitati sa ne spuneti mai multe despre proiectul dumneavoastra.

Va asteptam!