RASINI EPOXIDICE

 


Pardoselile epoxidice
 sunt disponibile intr-o gama variata de culori, nuante si finisaje, acestea fiind alegerea tot mai multor specialisti in decoratiuni interioare

rasini epoxice 1 1 1024x1024 - RASINI EPOXIDICE

Astfel, acest tip de pardoseli nu mai sunt realizate doar in spatiile comerciale sau industriale, ci si in locuinte, datorita originalitatii, gradului ridicat de igiena si efectului estetic deosebit. In cazul in care sunteti interesati de o astfel de lucrare, noi va putem oferi servicii de aplicare rasini epoxidice de inalta calitate, toate lucrarile fiind executate cu echipamente si produse de top.

Rasinile epoxidice sunt materiale bicomponente cu proprietati deosebite, care la inceput se afla in stare lichida, iar in urma unei reactii chimice intre cele doua componente, acestea se solidifica.

Aceste materiale sunt deosebit de potrivite pentru domeniul constructiilor, motivele fiind numeroase:

WhatsApp Image 2020 05 31 at 15.23.20 3 1024x900 - RASINI EPOXIDICE
  • rezista la umezeala
  • rezista foarte bine la uzura in timp
  • este antiderapant
  • rezista la actiunea substantelor chimice
  • nu se pateazaa
  • este perfect pentru zonele intens circulate: spatii comerciale (magazine, show-room-uri, supermarketuri), birouri, cantine, hoteluri; mijloacele de transport in comun: autobuze, tramvaie, metrouri, trenuri etc; spatii publice (scoli, institutii, aeroporturi, gari, etc.)
  • este antibacterian (indeplineste asadar normele de igiena cerute in industria alimentara si in domeniul medical:fabrici, hale de productie, depozite din industria alimentara si cabinete medicale, cabinete stomatologice, laboratoare, sali de asteptare, spitale, sali de operatie )
  • este foarte usor de intretinut
  • se poate instala inclusiv pe sisteme de incalzire in pardoseala

Mai multe detalii vom discuta la telefon.

Asadar, datorita avantajelor enumerate mai sus, tot mai multi clienti solicita aplicarea de rasini epoxidice drept pardoseala. Acestea sunt ideale pentru acoperirea sau vopsirea pardoselilor solicitate la trafic greu, foarte greu, mediu sau usor, sunt potrivite pentru industria alimentara si farmaceutica, ateliere diverse, spatii de depozitare, laboratoare medicale si chimice, spatii de productie, parcari interioare si multe alte spatii. Rasinile epoxidice mai pot fi utilizate si ca grund pentru sistemele de acoperire pe otel, lemn, mortar sau ca strat de aderenta pentru diverse alte materiale.

Specialistii nostri au o experienta vasta in domeniul sistemelor de pardoseli epoxidice, astfel ca puteti apela la serviciile noastre cu toata increderea. Raspundem cu promptitudine solicitarilor si oferim consultanta celor interesati.