Slefuire Diamantata

Reconditionare pardoseli industriale prin slefuire diamantata

INCEPETI UN PROIECT?

Folositi informatiile de contact de mai jos:

Refacere planeitate pardoseală, folosind cea mai mare mașină de șlefuit HTC din țară. Este singura variantă de a obține rapid o suprafață plană, potrivită inclusiv pentru stivuitoare care ridică la înălțimi de peste 10 m.

Compania noastra dispune de posibilitatea de a oferi servicii de reconditionare beton vechi prin slefuire diamantata, cu utilaje HTC, avand in portofoliu aparatura de ultima generatie HTC, si anume: HTC 1500 ixT, HTC 950 RX, HTC 550 Greyline, HTC 270. Pardoselile industriale sunt supuse uzurii in timp si necesita reconditionare. Cu aceste utilaje oferite de HTC, reconditionarea betonului vechi prin slefuire diamantata reduce costurile, asigura usurinta la curatare si pastrare, asigura stralucirea si pastreaza suprafata in conditii bune pentru o perioada mai lunga de timp.

Avantaj

Reconditionarea pardoselilor industriale, prin slefuire diamantata, este un proces uscat, fara factori de contaminare sau aburi nocivi, iar dupa aceasta etapa, suprafata slefuita se poate folosi imediat sau se poate cu usurinta aplica rasina epoxidica.

Avantajele aduse de utilajele HTC: