Despre noi

Ai intrebari?

Completeaza formularul de mai jos

  *Prin trimiterea acestui formular iti dai acordul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

  Pardvest SRL

  Fondată în 2009, Pardvest SRL este o companie specializată în domeniul construcțiilor, cu o experiență de peste 10 ani în pardoselile industriale. Ne-am consolidat poziția de lideri în acest domeniu prin oferirea de soluții personalizate pentru fiecare proiect în parte. Pe lângă pardoselile industriale, ne concentrăm și pe lucrări de construcții, aplicarea de rasini epoxidice și poliuretanice, marcaje cu vopsea epoxidică, precum și recondiționarea betonului vechi prin slefuire diamantată cu utilaje speciale HTC.

  Suntem dedicați să oferim servicii de calitate și să răspundem cerințelor și așteptărilor clienților noștri, astfel încât să putem construi relații durabile cu aceștia. Căutăm mereu modalități noi și inovatoare de a ne îmbunătăți abilitățile și suntem mereu la curent cu cele mai recente evoluții din industria pardoselilor, pentru a fi întotdeauna capabili să oferim servicii contemporane.

  Cu o echipă dedicată și un angajament ferm față de calitate și profesionalism, Pardvest SRL este alegerea ideală pentru proiectele de construcții.

  Recunoasterea calitatii:
  Lista certificatelor noastre de excelenta