Rólunk

Van kérdésed?

Töltse ki az alábbi űrlapot.

  *Ezzel az űrlap elküldésével elismered és beleegyezel a személyes adataid feldolgozásába az adatvédelmi irányelveink szerint.

  Pardvest SRL

  2009-ben alapítottuk a Pardvest SRL-t, amely egy építőipari cég több mint 10 éves tapasztalattal a padlók területén. Az egyedi megoldások biztosításával a projektjainkhoz vezető pozíciót szereztük magunknak ezen a területen. Az ipari padlózatokon kívül a konstrukciós munkákra, a poliuretán- és epoxigyanták felhordására, az epoxi festékek jelölésére, valamint az öreg beton felújítására koncentrálunk a speciális HTC berendezésekkel történő gyémántcsiszolással.

  Elkötelezettek vagyunk az ügyfeleink elvárásainak és igényeinek való megfelelésben és a minőségi szolgáltatások biztosításában, hogy tartós kapcsolatot építhessünk velük. Mindig új és innovatív módokat keresünk a képességeink fejlesztésére és a padlóipar legújabb fejleményeinek nyomon követésére annak érdekében, hogy mindig kortárs szolgáltatásokat biztosíthassunk.

  Egy elkötelezett csapattal és a minőség és a szakértelem erős elkötelezettségével a Pardvest SRL az ideális választás az építőipari projektek számára.

  Minőségi elismerés:
  Kiválósági tanúsítványaink listája.