Category: Saw-Cut padló

  • Home
  • Categories
  • Saw-Cut padló

Parkoló Baritiu

A Baritiu parkolót a Pardvest SRL csapata által kínált testreszabott és innovatív parkolási rendszer megoldásokkal modernizálták.

EBM ORADEA

A Pardvest SRL-t választotta partneréül az EBM Oradea az innovatív ESD rendszer megoldásokhoz. A legújabb technológiákat és magas minőségű anyagokat felhasználva, testre szabott ESD rendszereket hoztunk létre, hogy védelmet biztosítsunk az elektrosztatikusan érzékeny berendezések számára és biztonságos és hatékony munkakörnyezetet biztosítsunk.

WDP LOGISTIC SAG2

A Pardvest SRL sikeresen befejezte a WDP LOGISTIK SAG2 számára épített Saw-cut típusú padló munkáit, ezzel biztosítva az ipari tevékenységek végzéséhez tartós és biztonságos felületet.

VALTRYP ORADEA

A Pardvest SRL sikeresen befejezte a VALTRYP ORADEA számára épített ipari Saw-Cut padló munkáit, ezzel biztosítva a termelési tevékenységeikhez tartós és ellenálló felületet.

SW UMWELTTECHNIK IASI

A Pardvest SRL sikeresen kivitelezte a SW UMWELTTECHNIK Iasi számára épített Saw-Cut ipari padló felújítási munkáit, ezzel biztosítva az ipari tevékenységeikhez tartós és biztonságos felületet.

SUPECO TIMISOARA

A Pardvest SRL sikeresen befejezte a SUPECO TIMISOARA számára épített ipari Saw-Cut padló munkáit, ezzel biztosítva a napi termelési és raktározási tevékenységeikhez tartós és biztonságos felületet.

SUPECO ORADEA

A Pardvest SRL sikeresen befejezte a SUPECO ORADEA számára épített ipari Saw-Cut padló munkáit, ezzel biztosítva a kereskedelmi és ipari tevékenységeikhez masszív és tartós felületet.

SUPECO ARAD

A Pardvest SRL által nyújtott építési szolgáltatások révén a SUPECO ARAD egy ipari Saw-Cut padlót kapott, amely biztosítja a tartós és biztonságos felületet a kereskedelmi és ipari tevékenységeikhez.